Tag Dari Ma

on 29 Ogos, 2010

Assalamualaikum....



Dah lama blog ni bersawang tanpa up date. Mood malas mula menjalar. Terima kasih pada Ma atas pemberian Tag tersebut. Sekurang-kurangnya boleh juga up date blog ni.

Ada 7 soalan untuk di jawab:

a- Apakah yang bermain di minda anda sekarang?
Kuih raya.......kuih raya.......bila nak mula buat ni?

b- Apakah nama samaran anda?
Ada ke nama samaran?hehe....

c- siapakah 3 orang yang paling kamu sayang?
3 orang je ke? Masalah ni sebab ramai yang aku sayang.
Anak, suami dan mamaku.....
juga semua sanak saudara ku
serta kawan-kawan ku di alam maya juga di dunia nyata.

d- Panggilan untuk si dia?
Abang

e- Hadiah yang anda impikan daripada seseorang yang istimewa?
Kereta baru atas namaku sendiri <----sungguh materialistik. Hehe...tak de la, cukup la sekadar curahan kasih sayang setiap hari tanpa jemu....

f- Blog mana yang anda selalu lawat?
List blog up date yang tersenarai di side bar dan mistry link serta link yang ditinggalkan di cbox.

g- TAG kan kepada 15 blogger?
Napa sikit sangat? Fuhhhh.......jenuh nak cari mangsa....

1. A.Loqman
2. Semut Putih
3. myna
4. diea
5. Kelana
6. notami
7. mia liana
8. Dc
9. Miss Sepatu
10. Ungu Violet
11. nobitasensei
12. Wan Hazel
13. pendekar berkuda
14. apayangpanas
15. iEyLa

Sila jawab dan jangan lupa tinggalkan komen sepatah dua kata di bawah ini. Terima kasih.
Ranking: 5

{ 13 comments... read them below or add one }

kelana fana berkata...

tengkiu3x..part tag tu agak mcabar siket..tapi..i'll try my best..no worry :D


29 Ogos 2010 10:52 PTG
Si Sepatu Jalanan berkata...

alamak kena tag! haha...excited sbnrnye.thanks ye


29 Ogos 2010 10:52 PTG
BezBuddy berkata...

tq iza...nt sy wat eg...hehe


29 Ogos 2010 10:54 PTG
Amyna berkata...

wahh iza..terima kasey sudi kongsikan dengan myna ya!kalau x silap award ni ma dapat dari myna.. tapi x apa.. dah kena tag.myna panjang kan kepada kawan2 yang lain.. moga kita semua ceria & hepy dalam berblogging.. kann kan!!


29 Ogos 2010 10:55 PTG
CiK UnGu ViOLeT berkata...

singgah sini amik award..time kasih daun keladi ya =)


29 Ogos 2010 11:00 PTG
iEyLa berkata...

singgah jugak amik award..
thanx a lot..muahhhxx..


29 Ogos 2010 11:09 PTG
Dc berkata...

teng kayu yer tuan rumah..nnti Dc ambik yer...


29 Ogos 2010 11:23 PTG
Nobita Sensei berkata...

baru 12 hari berblogging..dah kene tag..hihi..arigatou gozaimasu!! :)


29 Ogos 2010 11:38 PTG
Pendekar Berkuda berkata...

alalalala...kena tag juga ya??ekekeke...

terima kasih sepohon kelapa....

hehehe....banyak kegunaannya tu tau..ekekeke....


29 Ogos 2010 11:52 PTG
Ma@Atun berkata...

thank iza sudi siapkan n3.. :)


30 Ogos 2010 10:19 PG
Cik Su berkata...

macam mane nak tahu kita di tag..cik su konfius la


31 Ogos 2010 11:14 PTG
Iza berkata...

@Cik Su

Orang yg tag cik su akan bagitau cik su bahawa cik su di tag.


31 Ogos 2010 11:57 PTG
Cik Su berkata...

nak tinggal jejak kat sini..ma kasih bagi info


1 September 2010 12:12 PG

Catat Ulasan

 
© De Iza's House All Rights Reserved